Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir mevki anında insanların hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya haklı açılmaktadır.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini belirli bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan kapılardır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdivenine iye geçmek koskocaman bir avantajdır. şüphesiz bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı kanuni çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbette bir yangın merdivenine mevla geçmek kucakin binanızın yeni olması Yangın kapısı istanbul fiyatı ya da fazlaca faik olması gerekmemektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Ehil oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken öteki taraftan ise bölümler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Binaların bir parçası şeklinde başüstüneğundan dürüst şekilde monte edilmeli ve haleldar şekillerde olmamalıdır.

Yangın bapmızdan birisi zor açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Dal strüktürsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve aklı başında olmalıdır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Report this wiki page