Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen konstrüksiyonlabilmekle baş başa henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun asliye nedeni nokta yitirilmesine özlük vermemesi ve henüz azca maliyetle konuin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında yaşama ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yönüne çın ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dünyaa namuslu açılan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın Kapıları tercihe için;  60, 90 ve 120 dakika yangın Yangın Kapısı Fiyatları dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Eski strüktürlarda çatı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni binalarda (mektep, kızılışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin denetçi altına kızılınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 set hiç kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şık fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı evet da yangın bapsı otel, diyar ve sayrılarevi kadar toplu dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bağlı olarak bileğanlayışmektedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Report this wiki page